Sponsorkliks

Sponsorkliks

Klik op bovenstaande link en zet deze in jouw favorieten zodat je onze mooie vereniging zonder extra kosten een steuntje in de rug kan geven, zodra je iets online gaat bestellen bij de deelnemende websites!

We zullen u stap voor stap uitleggen wat het inhoudt en hoe u daarmee onze vereniging financieel kunt steunen, zonder dat het u geld kost!

Wat is Sponsorkliks?

Met SponsorKliks kunt u zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost! Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en de Stânfries ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

Denk aan grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Hema en Action die meedoen. Webshops waar veel mensen  en waarschijnlijk ook u uw online aankopen doet. Een percentage van het aankoopbedrag of een klein bedrag per bestelling gaat naar onze vereniging.

Hoe werkt het?

Heel simpel. De webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com op hun website komt.

75% van deze commissie stort Sponsorkliks op onze bankrekening. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert de Stânfries hier direct van!

Aan de slag!

Meedoen kan op een aantal manieren. Via een app op uw smartphone of via de website van de Stânfries of Sponsorkliks op uw laptop of pc.

Ga naar www.sponsorkliks.nl.  Daar staat een zoekbalk waar u ‘g.v. de Stânfries IJlst’ invult. (Heeft u die de eerste keer ingevuld, dan hoeft u dat de volgende keer niet weer te doen) Daarna klikt u op de tegel van de website waar u aankopen wilt doen. De commissie wordt automatisch berekend na uw betaling. Zo simpel is het!

Op onze eigen website is ook een link onder het kopje ‘Sponsorkliks’ waar u meteen doorgelinkt wordt naar de sponsorkliks-website.

Doet u uw meeste bestellingen via uw smartphone? In de Appstore  of Playstore  kunt u de app van Sponsorkliks downloaden. Gaat u via die app naar uw webwinkel, dan wordt de commissie ook berekend en uitgekeerd aan ons.

Hieronder een filmpje hoe het werkt

https://youtu.be/tY9MyyOAG20

Hoe maken we het nog simpeler en nog toegankelijker?

Waar we in de praktijk tegenaan lopen is dat mensen, inclusief wij zelf, vergeten om via sponsorkliks te bestellen. Om het in het vervolg niet meer te vergeten kunt u op uw laptop of pc een browserextensie installeren. Dan komt er een pop up met de vraag of u de Stânfries wilt sponsoren, mocht u toch vergeten zijn om via de sponsorkliks website naar een aangesloten webshop te gaan. In onderstaand filmpje wordt eenvoudig uitgelegd hoe u dat kunt doen:

Voor Google Chrome: https://youtu.be/Y_X0lBbloZU
Voor Firefox: https://youtu.be/wa23c9WYd28

 

We hopen dat we het zo voor iedereen wat duidelijker hebben gemaakt, zodat we nog meer inkomsten kunnen genereren voor onze vereniging!

Heeft u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tip: stuur deze nieuwsbrief door naar vrienden en familie, dan kunnen zij ook meesparen voor de Stânfries!

Met vriendelijke groeten van het bestuur.
G.V. de Stânfries.