Sponsorkliks

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de Stânfries, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Wil je de Stânfries ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van de Stânfries. Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die de Stânfries een warm hart toedragen. 

Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten ze op de bankrekening van de Stânfries. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van! 

Waarom SponsorKliks? 
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die ze leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen ze zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met webwinkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt! 

Sponsorkliks

Klik op bovenstaande link en zet deze in jouw favorieten zodat je onze mooie vereniging zonder extra kosten een steuntje in de rug kan geven, zodra je iets online gaat bestellen bij de deelnemende websites!