Contributie

De volgende contributie-bedragen gelden per vol uur, per kwartaal met uitzondering van peuters en kleuters (45 minuten):

Gymnastiek peuters en kleuters                     € 39,00

Gymnastiek / turnen / tot 16 jaar                  € 39,00

Gymnastiek / turnen 16 jaar en ouder           € 45,00


Inschrijfgeld (per 1e incasso)                 € 5,00 eenmalig

Bondscontributie (jaarlijks) zie hieronder

 

Het lidmaatschap kan op ieder moment ingaan, maar kan alleen worden beëindigd per 1 januari of 1 juli van het lopende verenigingsjaar.

Aanmelding van nieuwe leden kan via deze website onder aanmeldingsformulier.

Opzegging kan alleen per 1 januari of 1 juli en kan via het opzeggingsformulier op de site of schriftelijk per mail bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zie ook adreslijst op de contact pagina). Binnen max. 1 week ontvangt u een bevestiging van de ledenadministratie per mail, pas na ontvangst van de bevestiging is het lidmaatschap beëindigd. Heeft u na 1 week geen bericht ontvangen verzoeken wij u om de mail nogmaals te verzenden of om telefonisch contact op te nemen met de penningmeester (zie adreslijst op de contact pagina). 

Bij opzegging na 1 januari bent u verplicht om de contributie voor het 1ste en het 2de kwartaal alsmede de bondscontributie van de KNGU te betalen. Bij opzegging na 1 juli bent u verplicht om de contributie voor het 3de en het 4de kwartaal te betalen. 

BONDSCONTRIBUTIE

De bondscontributie van de KNGU wordt betaald door de leden zelf. Voor de KNGU loopt het jaar van januari t/m december.

De bondscontributie per 1 januari 2024 bedraagt:

  • Voor leden 0 t/m 15 jaar per kalenderjaar              € 25,80

  • Voor leden van 16 jaar en ouder per kalenderjaar   € 31,80

Bij nieuwe leden wordt het inschrijfgeld van € 5,00 en de te innen bondscontributie tegelijkertijd met de eerst volgende kwartaalcontributie geïnd.
Betaling van de contributie en bondscontributie geschiedt enkel en alleen door automatische incasso. 

 

Wedstrijden / fundagen ed.

Als uw kind(eren) meedoet aan wedstrijden/fundagen ed. dan zijn hier kosten aan verbonden. De kosten voor de wedstrijden worden vastgelegd door de KNGU. Zodra uw kind staat ingeschreven voor een wedstrijd, wordt de vereniging daarvoor belast, ook als uw kind door ziekte of een andere reden niet aanwezig kan zijn bij de wedstrijd. Daarom zullen wij deze wedstrijden te allen tijde bij u in rekening brengen. Wij brengen deze wedstrijdkosten na inschrijving bij u in rekening. Hiervoor krijgt u een mail met verzoek voor betaling.

Daarnaast vragen wij als vereniging een bijdrage voor de reiskosten van de leiding. De leiding moet veel kilometers rijden om alle wedstrijden van de turners en turnsters te bezoeken. Voor de vereniging is dit een grote kostenpost. Wij brengen daarom per seizoen éénmalig € 5,00 per deelnemer in rekening.