Bestuursleden gezocht!

geplaatst op 2 December 2017

G.V. De Stânfries zoekt twee enthousiaste bestuursleden!

De Stanfries is een bloeiende gymnastiekvereniging met naast de turnafdeling en een levendige tak Bewegen voor Ouderen ook een bloeiende dansgroep voor de jeugd. De club wordt bestuurd door zeven enthousiaste en betrokken bestuursleden die zich met hart en ziel voor de vereniging inzetten. 

Met ingang van december dit jaar hebben twee bestuursleden aangegeven te willen stoppen hetgeen wij natuurlijk betreuren doch respecteren. Daarom zijn wij op zoek naar twee nieuwe bestuursleden die ons verder willen inspireren om De Stânfries een nog leukere vereniging te maken. Voor het secretariaat zoeken wij een energieke persoonlijkheid. Een pittige dame/heer die van wanten/schrijven weet. Voor een algemeen bestuurslid heten wij iemand van harte welkom die met creatieve ideeën komt en altijd scherp opereert.  Kortom, twee interessante taken voor degene die onze club een warm hart toedraagt! 

 

Voel je je meteen geïnspireerd om ons te versterken of wil je eerst verdere informatie? Neem dan contact op met onze voorzitter Koos Nederhoed via nederhoed@online.nl. Hij staat dag en nacht klaar om jullie  over alle mooie dingen van deze fantastische club te vertellen.

Mededelingen van De Stanfries