Uncategorised

AVG

 

Toestemming publicatie beeldmateriaal leden en AVG (Algemene Verordering  Gegevensbescherming)

 

Gymnastiekvereniging De Stanfries wil graag foto’s en video’s maken van de activiteiten die zich binnen onze vereniging en/of op wedstrijden en/of activiteiten afspelen. Het is mogelijk dat uw zoon en/of dochter op de gemaakte foto’s/of video’s te zien is.

 

Door middel van deze brief willen wij graag uw toestemming vragen voor het gebruik van eventuele foto’s en/of video’s op de website, in de nieuwsbrief, op social media en in krantenartikelen. Uiteraard wordt er zo zorgvuldig mogelijk omgegaan met beeldmateriaal en worden er geen foto’s en/of video’s gebruikt waarvan wij redelijkerwijs kunnen begrijpen dat u of uw kind publicatie daarvan niet op prijs zouden stellen.

 

Wanneer u geen bezwaar heeft tegen het gebruik van foto’s en/of video’s, dan geldt dit slechts voor het beeldmateriaal dat door GV De Stanfries wordt gemaakt. Uiteraard kan het voorkomen dat ouder(s) en/of verzorger(s) of andere trainers/begeleiders van andere clubs zelf foto’s maken tijdens trainingen en/of wedstrijden. GV De Stanfries heeft geen directe invloed op de manier waarop dergelijk beeldmateriaal wordt gebruikt. Hierbij willen wij u dan ook vriendelijk verzoeken om beeldmateriaal slechts te gebruiken wanneer u hiervoor zelf toestemming heeft gekregen van desbetreffende personen of ouder(s)/verzorger(s) van de sporter die op het desbetreffende beeldmateriaal is te zien.

 

Uw zoon en/of dochter zal zelf ook een mening hebben  over het gebruik  van beeldmateriaal waarop hij en/of zij is te zien. GV De Stanfries wil u dan ook vragen om de verzochte  toestemming te bespreken met uw zoon en/of dochter. Uw zoon en/of dochter zal dan ook op de hoogte zijn van de redenen waarop u wel of juist geen toestemming geeft voor het gebruik van beeldmateriaal van uw zoon en/of dochter.

 

Alle foto’s en/of video’s die gebruikt worden door GV De Stanfries vallen onder het privacybeleid van onze vereniging en kunt u vinden op onze website. In het privacybeleid wordt uitgelegd door GV De Stanfries op welke wijze wij met privacy- en persoonsgegevens binnen onze vereniging omgaan.

 

Achteraf bezwaar tegen het gebruik van foto- en videomateriaal? Dan kunt u deze toestemming altijd zonder opgave van redenen intrekken. Uiteraard is het mogelijk om GV De Stanfries te verzoeken om een specifiek gebruikte foto en/of video van uw kind niet meer te gebruiken dan wel om het beeldmateriaal te verwijderen van de website en/of social media van GV De Stanfries.

 

Op het bijgevoegde formulier kunt u aangeven of u toestemming verleent of niet. Uw kind kan het formulier vervolgens inleveren bij zijn of haar trainer/begeleider.

 

Alvast bedankt voor uw medewerking.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur van GV De Stanfries te IJlst

Sponsorkliks

Sponsorkliks

Klik op bovenstaande link en zet deze in jouw favorieten zodat je onze mooie vereniging zonder extra kosten een steuntje in de rug kan geven, zodra je iets online gaat bestellen bij de deelnemende websites!

We zullen u stap voor stap uitleggen wat het inhoudt en hoe u daarmee onze vereniging financieel kunt steunen, zonder dat het u geld kost!

Wat is Sponsorkliks?

Met SponsorKliks kunt u zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost! Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en de Stânfries ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

Denk aan grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Hema en Action die meedoen. Webshops waar veel mensen  en waarschijnlijk ook u uw online aankopen doet. Een percentage van het aankoopbedrag of een klein bedrag per bestelling gaat naar onze vereniging.

Hoe werkt het?

Heel simpel. De webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com op hun website komt.

75% van deze commissie stort Sponsorkliks op onze bankrekening. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert de Stânfries hier direct van!

Aan de slag!

Meedoen kan op een aantal manieren. Via een app op uw smartphone of via de website van de Stânfries of Sponsorkliks op uw laptop of pc.

Ga naar www.sponsorkliks.nl.  Daar staat een zoekbalk waar u ‘g.v. de Stânfries IJlst’ invult. (Heeft u die de eerste keer ingevuld, dan hoeft u dat de volgende keer niet weer te doen) Daarna klikt u op de tegel van de website waar u aankopen wilt doen. De commissie wordt automatisch berekend na uw betaling. Zo simpel is het!

Op onze eigen website is ook een link onder het kopje ‘Sponsorkliks’ waar u meteen doorgelinkt wordt naar de sponsorkliks-website.

Doet u uw meeste bestellingen via uw smartphone? In de Appstore  of Playstore  kunt u de app van Sponsorkliks downloaden. Gaat u via die app naar uw webwinkel, dan wordt de commissie ook berekend en uitgekeerd aan ons.

Hieronder een filmpje hoe het werkt

https://youtu.be/tY9MyyOAG20

Hoe maken we het nog simpeler en nog toegankelijker?

Waar we in de praktijk tegenaan lopen is dat mensen, inclusief wij zelf, vergeten om via sponsorkliks te bestellen. Om het in het vervolg niet meer te vergeten kunt u op uw laptop of pc een browserextensie installeren. Dan komt er een pop up met de vraag of u de Stânfries wilt sponsoren, mocht u toch vergeten zijn om via de sponsorkliks website naar een aangesloten webshop te gaan. In onderstaand filmpje wordt eenvoudig uitgelegd hoe u dat kunt doen:

Voor Google Chrome: https://youtu.be/Y_X0lBbloZU
Voor Firefox: https://youtu.be/wa23c9WYd28

 

We hopen dat we het zo voor iedereen wat duidelijker hebben gemaakt, zodat we nog meer inkomsten kunnen genereren voor onze vereniging!

Heeft u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tip: stuur deze nieuwsbrief door naar vrienden en familie, dan kunnen zij ook meesparen voor de Stânfries!

Met vriendelijke groeten van het bestuur.
G.V. de Stânfries.

 

Donateurs

 

Dankzij de steun van onder andere onze donateurs is onze vereniging gelukkig gezond en daar zijn wij heel trots op. Door de vele vrijwilligers en een aantal donateurs kunnen we elk jaar nog rondkomen.
Dat valt niet mee, want vroegere subsidies zijn ingetrokken of geminimaliseerd.

Daarom zijn we ook erg actief om financiële steun te werven. Dat doen we bijvoorbeeld met onze suikerbrood actie, de Poiesz Sponsor Actie, de kledingactie en onze actieve zoektocht naar sponsors en donateurs. Door opgeleide trainers en vele vrijwilligers en stagiaires zijn we in staat om mooie lessen voor onze leden neer te zetten.
Een vereniging als de Stânfries heeft veel “verborgen” kosten, zoals het onderhoud en de (her)aanschaf van zeer dure trainingsmaterialen met keurmerk. Dat keurmerk is verplicht en noodzakelijk om de veiligheid van de sporters te waarborgen. We spreken dan al snel over duizenden euro's per aanschaf. 

Mocht u ons ook willen steunen, dan kunt u zich daarvoor opgeven via het aanmeldingsformulier, links in het menu. Dit kan al vanaf € 5,00 per jaar met een zelfgekozen bedrag. Zo zorgt u er mede voor dat onze vereniging blijft floreren. Daarvoor alvast onze hartelijke dank!

Bent u al donateur? U kunt het door u gewenste / gebruikelijke bedrag overmaken op :

IBAN: NL43 RABO 0326 1630 42
T.n.v. Penningmeester G.V. De Stânfries IJlst 

Hartelijk dank en vriendelijke groeten,
Bestuur, leiding en leden van De Stânfries.

Subcategorieën

 • Nieuws

  Op maandag 17 augustus starten de lessen weer! Gelukkig weer in de zaal waar we weer veel meer materialen 
  tot onze beschikking hebben. Uiteraard moeten we nog wel veel rekening met elkaar houden wat betreft Corona. 
  Hieronder staan de Corona aanpassingen voor het binnen sporten:


  *Als eerste geldt: Gebruik je gezonde verstand!

  *Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen

  *Ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand

  *Probeer drukte te vermijden

  *Desinfecteer vaak je handen

  *Schud geen handen

  *Ga thuis, voordat je vertrekt naar de Utherne, naar het toilet

  *Ouders/verzorgers die hun kinderen ophalen, wachten zoveel mogelijk buiten

  *Kleed je thuis alvast om

  *Desinfecteer je handen voor en na de les

  *Volg de route die aangegeven is d.m.v. gele pijlen op de grond

  *Op de buitenkant van de kleedkamers staat aangegeven hoeveel volwassenen daar aanwezig mogen zijn, houd je daar a.u.b. aan. 
  Uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter regel

  *Er mag geen kleding achterblijven in de kleedkamer: doe alles in een tas en hang die op aan de kapstok in de zaal

  *Zolang het even kan, de kinderen alleen de Utherne in laten gaan. Uiteraard mogen peuters en kleuters en waar nodig begeleid worden

  *Geen ouders in de zaal, behalve als het gaat om het brengen van een kind wat nog niet eerder les van ons heeft gehad, 
  houd bij deze kennismaking rekening met de 1,5 meter regel

  *Aan het begin van de les halen we de kinderen met hun spullen in hun tas uit de kleedkamer: wacht daar dus, tot je opgehaald wordt! Zorg dat je op tijd bent

  *De kinderen komen aan het eind van de les via de dubbele deuren weer met hun tas de zaal uit 

  *Er mag gedoucht worden met inachtneming van de 1,5 meter regel

   

  We doen met ons allen verschrikkelijk ons best om alles volgens de regels te doen en daar hebben we ook
   jullie inzet bij nodig! 
  Samen moeten we ervoor zorgen dat we 
  binnen kunnen blijven sporten!